Informatie

2e 112 beurs Elspeet.

Voor de Tweede keer wordt in het Kulturhus in Elspeet de 112-beurs gehouden. De beurs vindt plaats op 14 oktober 2017. Tijdens dit unieke evenement bieden bedrijven en particulieren alles aan wat te maken heeft met hulpverlening. Van brandweer, politie en ambulance tot marechaussee.

Deze dag is bedoeld voor jong en oud met interesse voor de hulpdiensten. Ook verzamelaars komen aan hun trekken. Ook zullen er diverse demonstratie’s plaats vinden. Het is mogelijk dienstvoertuigen te bewonderen, maar bezoekers kunnen ook zelf actief zijn. 

De 112-beurs wordt gehouden op 14 oktober aanstaande van 10.00 – 16.00 in het Kulturhus, Nachtegaalweg 2h in Elspeet. De entree bedraagt 2,50 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen tot 12 jaar (alleen toegang onder begeleiding van volwassenen). Ga voor meer informatie naar www.112beurs.nl.


1e 112 Beurs groot succes,

Onze eerste 112 beurs op 26 november 2016 heeft tot een groot succes geleid. Al vroeg stroomden de standhouders,voertuig eigenaren en bezoekers binnen. Een frisse november zaterdag maar het weerhield de dik zeshonderd mensen er niet van een bezoek te brengen aan de 112 beurs. Een opkomst waar wij zelf enkel van durfden te dromen. Standhouders en bezoekers uit Nederland,Belgie,Duitsland en Frankrijk waren aanwezig. Hoe verder de dag vorderde,elke keer weer blije gezichten zagen,kwamen wij bij het besluit om op te gaan naar de 2e 112 beurs in 2017. Wij hebben er enorm van genoten en hopen u weer te zien op de 112 beurs in 2017. Als wij een datum bekend hebben zullen wij deze direct publiceren, evenals de nieuwe locatie aangezien het niet zeker is of het Kulturhus volgend jaar nog gehuurd kan worden en wij opzoek zijn naar een grotere locatie om nog meer mensen te kunnen ontvangen.

————————————————————————————————————

Voor het eerst wordt het Kulturhus in Elspeet de 112-beurs gehouden. De beurs vindt plaats op 26 november 2016. Tijdens dit unieke evenement bieden bedrijven en particulieren alles aan wat te maken heeft met hulpverlening. Van brandweer, politie en ambulance tot marechaussee.

Deze dag is bedoeld voor jong en oud met interesse voor de hulpdiensten. Ook verzamelaars komen aan hun trekken Er zijn demonstraties door diverse hulpverleners.Het is mogelijk dienstvoertuigen te bewonderen, maar bezoekers kunnen ook zelf actief zijn. De opbrengst van de beurs gaat naar een goed doel: de Veluwse Wens Ambulance. Deze stichting staat de gehele dag centraal.

De 112-beurs wordt gehouden op 26 november aanstaande van 10.00 – 16.00 in het Kulturhus, Nachtegaalweg 2h in Elspeet. De entree bedraagt 2,50 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen tot 12 jaar (alleen toegang onder begeleiding van volwassenen). Ga voor meer informatie naar www.112beurs.nl.

persfoto2