Informatie 112beurs 2017

Voor de tweede keer wordt er in en rondom het Kulturhus in Elspeet de 112-beurs gehouden. De beurs vindt plaats op 14 oktober. Tijdens dit unieke evenement bieden bedrijven en particulieren alles aan wat te maken heeft met hulpverlening. Van brandweer, politie, ambulance, ProRail tot de Nederlandse Spoorwegen Veiligheid & Service bijna alles is aanwezig!

Deze dag is bedoeld voor jong en oud met interesse voor hulpdiensten of als mensen meer te weten willen komen over hulpdiensten. Ook verzamelaars komen aan hun trekken, zo is er in het Kulturhus een internationale verzamelbeurs met standhouders uit diverse landen. 

Nieuw dit jaar is een groot weiland waar tientallen voertuigen uitgestald zullen worden. Rondom het Kulturhus zijn er demonstraties door diverse hulpverleners en hulpverleningsdiensten.

De opbrengst van de beurs gaat naar een goed doel: Nederlandse Vereniging van Hemofilie-Patiënten. Deze stichting staat deze gehele dag centraal.

De 112-beurs wordt gehouden op zaterdag 14 oktober aanstaande van 10.00 uur tot 16.00 uur in en rondom het Kulturhus aan de Nachtegaalweg 2h in Elspeet. De entree bedraagt 2,50 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen tot 12 jaar (alleen toegang onder begeleiding van volwassenen).